Aktualijos

Kokybiško maisto šventė

Kokybiško maisto konferencijos įkvėptos, dalinamės idėjomis su mokyklos bendruomene. Šią savaitę skelbėme žaliąja – vyko  ,,Diena be plastiko‘‘. Jos tikslas  - mažinti vienkartinių indų naudojimą, nekenkti gamtai. Šiandien t. y. 2019 m. spalio 24 dieną mokyklos mokomajame bare pristatėme ekologiškus produktus  ir jų žymėjimą. Svečiavosi ekologinio ūkio savininkė A. Juknevičienė. Ji pristatė savo užaugintą ir perdirbtą produkciją ir platformą ,,Kaimas veža‘‘. Degustavome košes iš ekologiškų kruopų . Palaikykime ekologiško ūkio augintojus, gyvenkime sveikiau.

Mokytojos A. Čeponienė ir V. Murauskienė




Ankstesni įrašai


Būsimi padavėjai barmenai, vadovaujami profesijos mokytojų Astos Čeponienės ir Vilijos Murauskienės 2019-10-22 dieną  vykdė akciją ,,Diena be plastiko" 

Kaimo turizmo organizatoriaus ir statybos verslo paslaugų teikėjo programų mokiniai spalio 22 dieną kartu su  profesijos mokytojomis vyko į kaimo turizmo sodybą „Kotrynos sala“, esančią Veisiejo ežero saloje.

      Spalio 21 d. statybos verslo paslaugų teikėjo specialybės mokiniai su dokumentų valdymo mokytoja A. Šerkšnaite lankėsi Lazdijų r. savivaldybės Veisiejų seniūnijoje. Tikslas –  pagilinti turimas dokumentų valdymo  žinias ir susipažinti su elektroninių dokumentų valdymo sistema.    

Saulėtą spalio popietę mes, Jaunieji gamtos mylėtojai, nusprendėme pasivaikščioti po nuostabaus grožio Veisiejus. Praeities didybę pajutome išlikusiuose dvaro rūmuose. Čia įsikūrusi Regioninio parko direkcija.

Grupė Veisiejų technologijos ir verslo mokyklos dešimtos ir dvyliktos klasės mokinių